top of page

Beställning

A. Vad vi behöver veta:

Var god klicka på kontaktrutan längst ner på sidan för att skriva en e-post eller skriv till hpkloster@ortodoxakyrkan.se med följande information:

1. Namn, postadress och telefonnummer

2. Vilken/vilka ikon/ikoner eller böneband du vill ha, t.ex. " Pantokrator-1 ", o.s.v.

3. Hur du vill ha den/dem, d.v.s.

 • på kanvas omonterad

 • kanvas monterad på träplatta

 • kort

4. Vilken/vilka storlek/ar

5. Hur du vill betala, d.v.s. via Bankgiro, PayPal eller Swish

 
B. Betalningssätt:
 1. Via vårt bankgiro på Handelsbanken:  677-0242 "Stiftelsen Heliga Philothei Ortodoxa kloster".

 2. Swish: 123 101 1634. När du skickat din beställning till oss får du en faktura till din e-postadress. Ange namn och fakturanummer vid betalningen. Du får en e-post med bekräftelse om att vi fått din betalning.

 3. Via PayPal: När du skickat din beställning till oss får du en faktura till din e-postadress med en säker länk till PayPal och det är där betalningen görs. Överföringen utförs med detsamma och du får en bekräftelse via e-post.

 

C. Behandling av din beställning
 • När du skickat din beställning, invänta bekräftelse för hela summan inklusive frakt innan betalning.

 • Alla beställningar betalas i förskott. När betalningen inkommit skickar vi ikonen eller bönebandet.

 • Ikonernas leveranstid beror på antal beställningar vi har för tillfället och kan förändras.  En tryckt, monterad ikon tar vanligtvis ungefär 1-2 veckor att leverera och en handmålad för tillfället cirka ett år. Du får en uppskattad leveranstid på just din beställning. Alla ikoner (även tryck) tillverkas för hand speciellt för dig och kan inte returneras mot återbetalning.

 • Bönebanden finns i lager och skickas omgående.

 
D. Frakt och leverans
 • Frakt sker med Posten. Se priser.

 • Upp till 2 kg och mindre paket än 34x24x7 cm skickas som Varubrev. Leveranstid: 1-2 vardagar. Paketet delas ut i din postlåda. Om paketet inte får plats i lådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

 • Över 2 kg och större paket än 34x24x7 cm skickas som MyPack Collect. Leveranstid 1-2 vardagar. Paketet levereras till ditt val av ombud eller paketbox.

 1. Ombud: Gör du inget val skickas paketet till det ombud som ligger nära din adress. Du aviseras via PostNord App och via sms/email.

 2. Paketbox: Du öppnar ditt fack med säker identifiering, via PostNord App och Mobilt BankID. Du aviseras via PostNord App och via sms/email.

bottom of page