top of page

Hjälp Helige Edwards Kloster, Brookwood, England


Brookwood.jpg

Saint Edward Brotherhood i England har blivit stämda av en person, som hävdade att han

haft en dubbel grav reserverad på klostrets kyrkogård, medan fäderna menade att det inte var fallet. Klostret förlorade tyvärr fallet och måste nu betala advokatkostnader och en summa till personen som stämt dem, totalt motsvarande ca 500 000 svenska kronor. Innan den 12 november i år måste ca 330 000 kronor vara betalda. Fäderna är alltid mycket givmilda mot andra och vi tillhör samma andliga familj, därför ber vi dem som har möjlighet att ge ett ekonomiskt bidrag till klostret i England. Klostret i Sverige har också gett en gåva. Du kan skänka en gåva till klostret i England genom följande sätt:

• med kreditkort via länken: www.brookwoodblogger.blogspot.co.uk/

• sätt in en gåva på Heliga Philothei Ortodoxa klosters bankgirokonto: 677-0242 märkt ”England”, så skickar vi gåvan vidare.

Det finns även en fin liten film från konsekrationen av deras kyrka 2010. De ger ut en tidning, ”The Sherherd”, som finns på dera hemsida varje månad och skriver generellt bra och enkla saker om Ortodoxin på sin sida, se: www.saintedwardbrotherhood.org/monastery.html

Ed_4.jpg
Ed_22.jpg

Bilderna är från klostret kyrka i England.

bottom of page