top of page

En god jul åt fler!

"Jag var sjuk och I besökten Mig" (Matt. 25:36)

På rehabiliteringscentret för handikappade barn i Voula nära Aten bor ca 70 barn med särskilda behov som antingen övergetts av sina föräldrar eller blivit flyttade från dem för sin egen säkerhets skull.


Helige Philaretos välgörenhetsförening i Grekland gör en insamling till dem inför julen så att också de ska kunna få uppleva lite julglädje, trots sjukdom och övergivenhet. Centrets inkomster består till största del av privata gåvor. Presentkort till matvaruaffärer kommer att inhandlas för de insamlade medlen och överlämnas till rehabiliteringscentret.


De som vill bidra kan swisha sitt bidrag till Heliga Philothei Ortodoxa kloster på 123 101 1634 eller sätta in på bankgiro 677-0242. Märk insättningen "Barn i Grekland".

Man kan också skicka sitt bidrag direkt till föreningen via PayPal eller banköverföring. Se info på föreningens egen hemsida. Märk då insättningen "PIKPA". Kristus säger i Evangeliet att de vi gör för Hans minsta, det har vi också gjort för Honom. Låt oss bidra till att fler får en God jul! Tack för din hjälp!

Heliga Philaretos förening brukar årligen besöka rehabiliteringscentret för handikappade barn tillsammans med Metropoliten och en grupp troende. Se rapport från tidigare besök.

Comments


bottom of page