top of page

Var med och stöd Helige Philaretos välgörenhetsarbete i Grekland


Heliga Philotheis kloster stödjer Helige Philaretos välgörenhetsförening i Grekland som nu gör en insamling inför Påsken så att även de fattiga kan få fira en glädjefull Påsk och Uppståndelse!


Vi har personlig kontakt med de ansvariga i föreningen och vet att de gör ett fantastiskt arbete för att hjälpa de fattiga. Allt deras arbete sker med volontärer och de insamlade medlen går direkt till de fattiga.


Skicka gärna en gåva via vårt kloster så skickar vi vidare till föreningen. Swish: 123 101 1634 eller Bankgiro 677-0242 Märk insättningen "Grekland"


Man kan också skicka sin gåva direkt till föreningen via PayPal/ betalkort eller banköverföring på denna sida. Där kan man också läsa mer om föreningens arbete på engelska eller på svenska här.


Ikonen visar Heliga Philothei, vårt klosters skyddshelgon, som gjorde en stor insats för de fattiga i Aten på 1500-talet, anordnade soppkök och delade ut förnödenheter till alla behövande, oavsett religionstillhörighet eller nationalitet. I en mycket mindre skala vill vi ändå inspireras av hennes anda och göra vad vi kan för dem som har det sämre än vi själva.


Tack så mycket för Din hjälp!

Comentarios


bottom of page