top of page

En förkänsla av Uppståndelsen


Vi har redan fått en förkänsla av Uppståndelsen i klostret! Den senaste tiden har vi fått flera beställningar på just den ikonen och några andra som har med den stilla, heliga veckan och Påsken att göra. Beställningarna kommer från Ortodoxa kyrkan, Svenska kyrkan och privatpersoner.

Trycken är gjorda på kanvas på vår professionella printer Epson Stylus Pro 7880 och de som bilden visar har måtten: Uppståndelsen: 37x60 (med bård, specialbeställning för att passa en ram), 40x50, 20x30 och 10x17 Den Heliga nattvarden 15x21cm Epitaphios (Kristi begravning) 21x26cm Kristi möte med myrrabärerskorna 15x21cm

Se gärna avdelningen på vår hemsida med ikoner för Stora fastans tid, Påsken och Pentekostarion-tiden som följer: http://www.klosterikoner.com/#!stora-fastan/cb5l

Det är fortfarande fyra dagar kvar på vårt erbjudande om 20% rabatt på ikonbeställningar från vår hemsida www.klosterikoner.com under februari månad. Välkomna!


bottom of page